Campanyes

Fins quan

La violència masclista afecta totes les dones del món, en tots els àmbits i etapes de la nostra vida. Feministes de Catalunya volem conscienciar sobre la violència masclista. Tractem els diferents àmbits de la violència contra les dones i ens preguntem fins quan la nostra societat està disposada a tolerar-la.

Fins al cony de ser explotades

Des de Feministes de Catalunya alcem la veu contra l’explotació de les dones: sexual, laboral, reproductiva i de cures. Les dones estem fartes de veure com la igualtat no és mai efectiva més enllà del paper.

A favor de l’agenda feminista i contra les lleis trans

Els drets de les dones, el dret al lliure desenvolupament de la infància, el dret a la lliure expressió sexo-afectiva de les persones homosexuals i el dret de les persones que pateixen disfòria o incongruència de gènere estan en risc de retrocés.

Campaña contra la explotación sexual y la trata: así hablan los puteros

Així parlen els puteros

Feministes de Catalunya volem mostrar com parlen els puteros, aquests nois, aquests homes, que constitueixen la demanda de prostitució. Per a això hem emprat cites textuals de fòrums. La deshumanització de les dones en el sistema prostitucional és la misogínia, el racisme i el classisme en la seva màxima i més crua expressió.

Resposta a l’avantprojecte de Llei Trans a Catalunya

Participació a la consulta de l’avantprojecte de Llei Trans a Catalunya al Portal Participa de la Generalitat, on exposem amb detall com la memòria preliminar d’aquest avantprojecte és contrària a l’agenda feminista, a la ciència i al Dret i no té cabuda en l’ordenament jurídic d’un Estat de dret.

Testimonis destrans

Els testimonis traduïts de dones que es van identificar durant un temps com a “homes trans”, que expliquen la seva experiència i que s’atreveixen a compartir la seva història: el context i els pensaments que les van portar a la transició, com la van viure i finalment com van adonar-se que “ser trans” no era la solució als seus problemes.

Així parlen les supervivents

La deshumanització de les dones al sistema prostitucional és la misogínia, el racisme i el classisme en la seva màxima i més crua expressió. Gràcies a aquestes dones valentes, podem entendre la realitat de la prostitució.

Volem ciutats lliures d’explotació sexual

Un ajuntament compromès amb la igualtat entre dones i homes és el que lluita contra l’explotació sexual: Denegant o retirant llicències als locals on es prostitueixen dones; Aprovant ordenances municipals que multin els demandants de prostitució; Atenent des de Serveis Socials i SIAD les dones en situació de prostitució com a víctimes de violència masclista… Instem als ajuntaments a prendre accions. Què pots fer tu?

Es Violència Masclista

Amb motiu del 25 de novembre, dia internacional per a l’eliminació de la violència contra les dones, volem assenyalar la violència masclista intrínseca a la prostitució, la pornografia, la gestació subrogada i el transgenerisme.

Sense les dones no es guanyen eleccions

Exigim als partits que compleixin l’agenda feminista si volen el nostre vot a les eleccions! Quins son els punts principals de l’agenda feminista que exigim?