Campanyes

Fins quan

La violència masclista afecta totes les dones del món, en tots els àmbits i etapes de la nostra vida. Feministes de Catalunya volem conscienciar sobre la violència masclista. Tractem els diferents àmbits de la violència contra les dones i ens preguntem fins quan la nostra societat està disposada a tolerar-la.

Fins al cony de ser explotades

Des de Feministes de Catalunya alcem la veu contra l’explotació de les dones: sexual, laboral, reproductiva i de cures. Les dones estem fartes de veure com la igualtat no és mai efectiva més enllà del paper.

A favor de l’agenda feminista i contra les lleis trans

Els drets de les dones, el dret al lliure desenvolupament de la infància, el dret a la lliure expressió sexo-afectiva de les persones homosexuals i el dret de les persones que pateixen disfòria o incongruència de gènere estan en risc de retrocés.

Campaña contra la explotación sexual y la trata: así hablan los puteros

Així parlen els puteros

Feministes de Catalunya volem mostrar com parlen els puteros, aquests nois, aquests homes, que constitueixen la demanda de prostitució. Per a això hem emprat cites textuals de fòrums. La deshumanització de les dones en el sistema prostitucional és la misogínia, el racisme i el classisme en la seva màxima i més crua expressió.