Categories
Actualitat

En suport a les denunciants de l’Institut del Teatre

Com no podria ser d’altra manera, Feministes de Catalunya expressem tot el nostre suport a les alumnes de l’Institut del Teatre de Barcelona que recentment han denunciat l’assetjament sexual i l’abús de poder per part d’una dotzena de professors del centre.

Aquests delictes s’haurien produït al llarg dels últims trenta anys amb el silenci còmplice de la institució, que davant l’escàndol ha apartat de la docència a Joan Ollé, l’únic professor acusat que fins ara seguia impartint classe al centre.

Volem agrair també la valentia de les dones i homes que s’han atrevit a denunciar uns fets tan greus, trencant un silenci de dècades d’abusos que representen un greu desprestigi per l’Institut del Teatre.

Feministes de Catalunya ens posem a disposició de les alumnes, els hi expressem tot el nostre suport, i ens sumem a les exigències de total col·laboració amb la justícia per part de l’Institut del Teatre i de la seva directora, Magda Puyo, a més del seu compromís en l’erradicació absoluta d’aquests comportaments inacceptables i delictius per part de professors contra alumnes. Cal que es depurin totes les responsabilitats, tant per acció com per omissió.